lunes, 30 de abril de 2007

 

Mai plou a gust de tothom 2.0

Reprenent el tema dels veïns (i més quan només tens un), voldria continuar recomanant aquell subtipus de veí que té gos o gossos.

És molt recomanable sobretot que aquest gos (o gossa, tan és l´elecció personal que faci l´animal) sigui d´aquella marca tipus gremlin que deixa tot ple de babes tot allò que toca i que respira tan malament (un pensa que els venen conjuntament amb els inhaladors pertinents i una bombolla d´oxígen).

És increïblement recomanable sobretot perque aquest tipus d´animal ronca. I ronca tant que un pensa que és el veí del costat qui moltes nits el sents respirar al costat teu(total, estan a metre i mig només); però no.

I un pensa que quan no hi són els veïns és un fantasma qui ronca, que s´ha quedat endormiscat en el pis del costat; però no.

Perque és el gos aquell qui alguna nit no deixa dormir perque plora i borda, i molesta, i plora, i gemega, i borda. I a més a més ronca.

Per això, i per altres raons que encara no sé però que estic segur sortiran, vull recomanar aquells veïns-gossos que molesten tant i tant. Perque sense ells les meves ulleres i falta de son dels dissabtes no serien el que són.
Gràcies.




POST dedicat a la Delemus, per la seva ortografia i constància. I perque alguna vegada m´ha fet carvendre molt car els meus pocs i petits errors insignificants.

Etiquetas:


Comentarios:
M'ha fet molta il.lusió el teu PS, dedicat a mi.
No siguis vanidos amb els teus adjectius del errors.
 
Publicar un comentario

Suscribirse a Enviar comentarios [Atom]





<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]